Sayfalar

15 Aralık 2014 Pazartesi

gelmeyen kışa kaşe manto =)

herkse iyi akşamlar dikişsever dostlarım
blog okumayıda yazmayıda özledim ama artık sürekli yatış pozisyonunda oldğumda arada otruduğumdada şu son boş vakıtlerime bin aktivite sığdırdığımdan uzun zamandır diktirklerimi bile paylaşamadım sizinle
Hamileliğimin 29 haftasındayım şuan.24haftalıkken diktiğim ama önce bir türlü giyemediğim sonra bir türlü fotoğraflayamadığım kaşe mantonu sizle paylaşmak isterim
 rengine vurulup izmirde yaşadığımı unutup bu kaşe kumaşı aldım.Ve daha öncede paylaştığım manto kaban dikme etkinliğininde gazıyla ilk astarlı mantomu dikmeyi başardım =)
modelim burda 2013 agustos sayısındaki şu kırmızı model
tabiki taşıyanlar arasında 2  3beden fark olunca modeller arasında haylı fark oluyor =)
ama 38 beden halime dikmiş olsam memnun kalınacak kadar sorunsuz bi kalıptı tavsiye ederim.ben büyüyen göbeğimle uyumlu büyüsün diye bu modeli tercih ettim.Ama kalın kumaşında etkisiyle o kadar büyük oldumki hamilelik bitinceye kadar izmire  bir kaç gün daha kış gelirse =) giyerim.Bebekle insan hareket halindeyken bunu giymesi neredeyse imkansız olduğundan seney kışa anneme devredeceğim bir pardesü oldu benim için
çok utanarak sırf ne kadar genişleyeceğimi bilemediğimden arkayaa koyduğum pileyi göstermek içnde size arkamı dönüyorum  =)
doğum kılolarımı verdikten sonra bu klaıptan şöyle inceik gösteren ince bi kumşal tekrar dikmeyi düşünüyorum
Bu arada yatmadığım zamanlarda haylı hamaratım.Tel kırma öğreniyorum kurdela nakışı öğreniyorum veee boyumu aşan bi işe başladım bugün.Kermese fransız güpürlü bir yatak örtüsü takımı yapıyorum.Takıpte kalın derim son derce ilkel yöntemimlle ilk nervür denememide bu yatak örtüsünde başarmış bulunmaktayım.Eğer fransız güpürünüde kazasız belasız ( daha önce hiç sarma yada otrutma yapmamış olan ben ) yerine yerleştirmeyi başarırsam kendimi takdır edip hemen sizle paylaşacağım =) bu kaşyi izmirde giyecek bir tek soğuk gün bulup sonra acıkta kaılnca yeni bi manto daha diktim oda pek yakında..

ve yine acemi işi astarlama anlatımı peeek yakında ...



12 yorum:

  1. Kış olmasa da kaşe manto olsun en azından yok demezsin ;)) Ama modelde renkde bir harika bayıldım. Ben de kaşe bir kaban istiyorum da bakalım ne zaman :)) Bu arada ben de Bergama'dayım ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bergama burayagorebiraz dahha kis goruyordur herhalde aycan.tam neresindesin bilniyorum gerci ama sen yinede daha ince bi kimas dusun derim ben :-)

      Sil
  2. Maşallah diyorum size başkada birşey demiyorum ki nazar değmesin....:))

    YanıtlaSil
  3. Çok yakışmış, rengide modelide hoş olmuş , emin ol mankenden daha güzel durmuş sende. İyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu morale ihtiyacim vardi tesekkur ederim guzel yorumunuz icin

      Sil
  4. Cok guzel olmus, bu modelden bende dikmistim. Kalibi guzel, hic duzeltme gerekmemisti. Gule gule giyin, ellerinize saglik.

    YanıtlaSil
  5. Elinize sağlık, güzel olmuş. Ayrıca çok hamaratmışsınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. son çırpınışlar =) bebekten sonra yemek ve temizlğe bide bunların arasında sınavlara yetişirsem benden mesudu yok =)

      Sil
  6. Elinize saglik.cok guzel olmus.gule gule giyinin kis yeni geldi :))

    YanıtlaSil
  7. Ben dun bir ferace diktim ama yakasi yapamiyorum kuruvaE yaptim olmuyir.

    YanıtlaSil