Sayfalar

1 Eylül 2014 Pazartesi

hamiile pantolonu ve süs püs..

Uzun zamandır üzerimdeki dikiş iştahsızlığını, oğlumun bugün okula başlamasının verdiği tedirginlikle yendim.Gecen sene basarısız bir denmemiz olmuştu ve benden ayrılmayı kesinlikle kabullenememişti.Bu sene okul babasının iş yerine yakın olması sebebiyle okula birakma gibi acıklı bi işi babanın üstüne kaldı ve bende evde sabahın köründe kalkıp ne yapacağımı şaşırmış durumda kalakaldım =) ve temizlik yapılabilecek saat gelınceye kadar açtım makınamı.
Önce taze gelmış lavantalarıma elimdeki kumaşlarda şöyle süslü püslü keseler yapıyım dedim ama bu süsleme konusunda kendimi pek başarılı bulamadım =)



Banyomda uzun zamandır kurtulmadığım lavobolardan gelen koku için sabun süsleyip koymak istiyordum ama neyin içine koyacağımı bilemiyordum.sonunda karton bi çantayı kesip sabunları koyacak bi kap yaptım ve sonunda şu sabunları süsleyiverdim

 ve bu arada daha önceden dikmiş olduğum  cüzdanımıda şu tembellik zamanlarımda araya sıkıştırıvereyim dedim =)
gelelim hamile pantolonuma
aslında kesim aşamalarınıda çekmiştim ama telden atarken siliniverdi aşmalar bitmiş halı kaldı elimde
bide ara ısra pcde normal görünen bu foto yukleyınce tepe takla oluyo nedenini çözmedim 
bu hamile pantolonu işini penyeden deneyip başarısız olmuştum.Gidip parayla hazırını alıp incleyince hatamı buldum ve evdeki bi kotumu daha dönüştürmeye karar verdim
sabah7.30da kalkınca demekki bayaaaa bi işler yapılıyormuş =) bakalım yarın ne yapacağım temzilikte bitti bugun =)


8 yorum:

  1. Çok da güzel olmuş süslemeler ben çok beğendim :)) Kreş işi zor ben tam iki ay uğraşmıştım ama sonunda ben kazandım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gecen sene ben ugrastimbasaramadim bu sene baba ugrasacak.ama ikinci gunde ben artik gitmicem biri benim yanimda durursa olurlar basladi bakalim hayirlisi :-)

      Sil
  2. Hepsi çok güzel olmuş elinize sağlık, sabunlara bayıldım. Bu hamile pantolonları çok acayip bir şey, o kadar rahat ki, hamilelikte sonra bir ara normal pantolonlara dönmek istememiştim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ehehe he he bende .ne yalan söyliyim zaten pekde dönecek durumda değildim gidipte zayıflamadan normalden iki üç beden buyuk bedeni tezgahtardan istemek zor gelmişti.ilki kalan 2 kilo fazlalıkla atlatık bakalım2 numaradan kaç kilo kalacak

      Sil
  3. Cuzdan cok cici olmus.gule gule kullan.

    YanıtlaSil
  4. hepsi çok güzel olmuş sabun süslemelere bayıldım ellerinize sağlık selamlar...:))

    YanıtlaSil