Sayfalar

25 Nisan 2014 Cuma

Şımardın çekirge der bilge makine..

Daha önceki yazımda bahsettiğim korkum var yaaa
Korktuğum başıma geldi bile =(
Ne zaman diktiğim bişeyi beğensem yada makinanın henüz başındayken mesela ayy yaşasın kolu tek seferde oturttum desem zzztttt başlar makina itiraza.Makine makine değil sanki gururlanma insan oğlu diye başımda sallanan bir tokmak.Laf olsun diye demiyorum inanınki her seferinde aynı şey başıma geliyor.
Bu seferde oğluma diktiğim ilk pantolonu tek seferde başardım diye kendimi bi seveyim dedim üç gündür makinayı dinlenmeye almak zorunda kaldım. SONUÇÇÇ....

Günlerdir çözemediğim ipliğin gevşek gelme sorunundan kurtulamayınca farklı bir iplik tamka yöntemi denemek zorunda kaldım.Alt masurayla defalarca uğraştım bu sefer üst iplik gevşedi vidayı sıktımm gevşettim komple söktüm ve çareyi bunda buldum iyimi =)

5 yorum:

  1. Benim makinede de aynı sorun vardı. Ben üst ipliği elimle tutarak son diktigim gömleğin kol ağızlarını diktim bitirdim. Bu gün makinayi hastahaneye kaldırdım. Bi cekup yapsınlar.... Naziyla oynayacağız ne yapalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay sorma.ya.hemde hep.boyle en.nazik dikis isteyen yerlerde cikar bu sorunlar dgilmi.insallah swninkide cabuk duzelir

      Sil
  2. Ay çok güldüm makinan trip atıyo iyimi :))) Kendini sevme bence onu sev diye yapıyor. Arkadaşın makinasında da böyle bir sorun vardı servise götürdük sorun yok dediler. Eve geldik makina hiç sorunsuz dikiyor. Ama sen beni bu gece çok güldürdün :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama karsindaki bi canliymis gibi ruhu varmis gibi.hissettiriyor.cok sinir bozucu.korkuyorum oglumun cigi filmindeki transformerslar gibi biseye donusecek sonunda diye :-)

      Sil
  3. Şu ilk paragrafta beni gülme krizine soktun ya... Allah ta seni güldürsün... Ama biliyormusun elektrikli aletlerin ilk dönemleri hep böyledir benimde... Neyse bir an önce aranızı düzeltmenizi dilerim. :))

    YanıtlaSil