Sayfalar

14 Nisan 2014 Pazartesi

korkumla yüzleşeceğim =)

Dikişe başladığım günden beri pantolon dikmek istememe rağmen hep bilmediğim çok şey olduğu için ( kemer oturtmek astarlı cep vs gibi)  kaçtım.Ama artık bu korkuyla yüzleşme zamanı geldi.Bende dikiş dersinin başlattığı etkinliğe katılıp kendimi mecbur bırakmaya karar verdim hadi bakalım Bismillah
Tabi önce bi kalıp çıkarmam sonra uygun bi kumaş bulmam lazım çoook işim var yani =)

10 yorum:

  1. o kadar güzel şeyler dikmişsn ki bence pantolonun da en güzelini dikersin. istersen cepsiz de başlayabilirsin işe. naçizane bir tavsiye , kolay gelsin şimdiden. sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Daha önce yaptıklarınızdan sonra bence pantolonu da yapabilirsiniz. Hadi kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  3. Gercekten boylemi dusunuyorsunuz :-) cok mutlu oldum yazdiklarinizi okuyunca.ikinizede tesekkur ederim.aslinda cepli bexerebilirsem ogluma dikmek icinde cesaret olur ama hebuz bi model belirlemedim :-)

    YanıtlaSil
  4. Bende sizin gibi düşünüyorum psntolon konusunda. Ve ben bir şekilde korkumla yüzleşmek zorunda kalmadan bir pantolon diktim. Ama siz yüzleşin ve korkunuzu Yenin. Hadi size kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hadi bakalım darısı başıma cep ve kemerde sorun yaşamadan bu işi kıvırırsam kendimi tebrik edip ödüllendiricem doğrusu =)

      Sil
  5. Korkmaya değmez.Dikince anlayacaksın.Elbiseni gördüm gayet düzgün ve güzel olmuş.Pantolon için bir iki püf noktası var.Onlara dikkat edince gerisi kendiliğinden olur...Cep dediğin nedir ki.Kol takmak ve yakanın yanında.....ben bir yayın paylaşmıştım püfler ve cepler konusunda faydalanabilirsin.Kolay gelsin... http://hobbyismyworld.blogspot.com.tr/2014/04/pantolon-dikelim-etkinligi-baslarkenbir.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baktım blogunuza anlatım süper faydalı olacak benim için.teşekkür ederim.bişey soracağım bu kalıpta kemer yok ya onu pantolonun üst kısmını ölçüp düz kavissiz bir serit seklinde keseceğiz demi

      Sil
  6. Ben ce de yapabilirsiniz :) Cep çok ta zor değilmiş aslında. Henüz kendime pantolon dikmedim ama oğluma diktim 2-3 tane cepli.Oldukça kolaydı :)) Zor olan kısım kemer kısmı bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende önce oğluma yapacağım sanırım.çünkü tam ona göre bi kumaş var elimde kamuflaj desenli

      Sil