Sayfalar

25 Nisan 2014 Cuma

Dalgalı etek =)

   Geçen yaz diktiğim  buradaki spor elbisemden arta kalan kumaşlar uzun zamandır böyle bi etek modeli denenmek üzere beni bekliyordu.Eteği yaklaşık bir kaç hafta önce diktim ancak fermuar bulamadığım için bir türlü tamamlayıp paylaşamamıştım.Sonunda bu akşam uzun zamandır bu yazımda bahsettiğğim sorunu çözdükten sonra  bitirdim
Ve bu etekte dikiş hayatımda diktiğim gizli fermuarların en gizli olanını =))) dikmeyi başarmış bulunmkatayım (aman laf aramızda kalsın dikiş makinam duymasın )
Şimdi bu resme bakıp pekte muntazam olmadığını farketmişsinizdir.öyleyse birde geçen diktiğim ilk adı gizli fermuara bir göz atın derim =) gülmek serbest

Birde çok becerdiğimi zannederek bu elbiseyi bi arladaşın kızına hediye ettim.Şimdi çok utanıyorum ve acaba giydirdimi bu elbiseyi diye merak ediyorum =)
işte bu fermuarı diktiğim yerden bakınca oğluma yaptığım kamuflaj pantolon için yada bu eteğe biraz daha düzgün dikebildiğim fermuar için neden böyle deli gibi sevindiğimi anlamışsınızdır =)
yorumlarınızı görmek beni çok mutlu ediyor sevgili dikiş severler lütfen atakibe almadan kaçmayalım daha anlatacağım çoooook şey var =)

9 yorum:

  1. Olacak o kadar hatalar hem farklı bir tarz yaratmışsın ( iyi tarafını göstermeye çalışıyorum başarılı oldum mu ;)) ) Her yaptığın bir öncekinden daha iyi olacaktır. Zaten o yetenek sende var Sevgiler :)))

    YanıtlaSil
  2. sendeki ilerleme önemli olan her yaptığında da onu görüyosun zaten :)

    YanıtlaSil
  3. Aynen her yaptigimi once cok bgeniyorum sonr yenisini dikince oncekindeki hatalari goruyorum :-)

    YanıtlaSil
  4. Oluyor oluyor gitgide daha iyiye :)) Hepsi de gayet güzel giyilebilecek şeyler :))Asıl ben geçen yıl ki acemiliğim ile arkadaşımın kızına 2 etek diktim . Ama hiç üzerinde görmedim :))) Demek ki beğenmedi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesgul anne yanliz olmadigima sevindim :-)

      Sil
  5. Canım yaa pek güldüm inaan ki ben bile dikiş bildiğim halde bu gizli fermuarı en az 2 kere söküyorum, eteğin çok güzel güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tegellemeden tek seferde diktim diye sevinmekte haksiz degilim yani :-)

      Sil
  6. büyük ilerleme var iyi günlerde kullan:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim bir senede biraz ilerleme olsa iyi olur dimi :-)

      Sil