Sayfalar

12 Mayıs 2015 Salı

sevimli dikisler baslasiiin 😊

Herkese mutluakşamlar.bi dusundumde hem sizlerin yazilarini hem kendi bloguma bakmayali ne kadar oldu diye ohooooo ☺ en son6  7 aylk hamileydim sanirim.simdiyse minik kizim3 aylik olmsk uzere bende yavas yavas sahalara dönmeliyim artik dimi?



Ama dönüşüm muhtesem oldu diyemem uzun zaman dikmemenin etkidi sanirim bir ferace kumaSi cop oldu.öylede ihyiyacim vardiki malum dogum sonrasi fazlaliklar yüzünden.neyse benee kendimi avutmak icin elif büşrama şu cok moda şal önlüklerdrn dikeyim dedim.tabi cekimler mankenle sürekli hareketli olunca bende mankensiz cektim 





 Söylemeye gerek varmi bilmem magazads cifti14 lira olan önlüklrrin bize msliyrti sifir.pembe anne tisortu pudra baba tisortu yesil anne atleti.hepsi geri dönüşüm =)

en kisa zamanda hayalimdeki dikislerle araniza dönmek dileğiyle hoscakalin..

17 yorum:

  1. Hoş geldin canım evvela maşallah diyeyim sevgili kardeşim benim de 3 aylık bir kızım var paylasmadim resimlerini sen de kaldır istersen bunlar çok narin varlıklar hemen nazara uğraşlar Kıyamam onların gozbebeklerine..yaptıkları çok güzel iyi pratik bir fikir hem de geri dönüşüm olunca elbette süper ..!
    Dikiş makinesi cikarttim ben de masası da ayarlaninca hemen ufak ufak dikecegim..kolaylıklar diliyorum canım tüm sözlerim sevgiyle yazıldı Allah'a emanet olun.

    YanıtlaSil
  2. Haklisiniz aslinda bende paylasmiyorum normalde nedense bu fotoyudz ekleyiivrrdim

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir geri dönüş olmuş ellerine sağlık 😊 bebeğini de Güle güle büyüt .

    YanıtlaSil
  4. bebeğinizi güle güle büyütün bol paylaşımlar dilerim şimdiden kolay gelsin selamlar...:)))

    YanıtlaSil
  5. Süpersin yaaa ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  6. Maşallah çok şekerler yerim ben o tombişi...

    YanıtlaSil
  7. Ben de hala o minicik önlüklere ne çok para verdiğimi düşünür hayıflanırım. O zamanlar dikiş dikeceğimi rüyamda görsem inanmazdım. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir iki onuukle is bitmeyince bayagi bi para harciyor insan malesef

      Sil
    2. Bir iki onuukle is bitmeyince bayagi bi para harciyor insan malesef

      Sil